top of page

Tractaments Thalgo

Tots els nostres tractaments són totalment personalitzats. Analitzem les necessitats de la teva pell i creem un tractament a mida.

Hidratació

Tractament hidratant il·luminador que combina els 5 sentits amb l’eficàcia del tractament. Ideal per aconseguir una hidratació 24h i proporcionar llum a les pells normals o amb tendència a seca

Tant abans com després de prendre el sol, hem de tenir la pell amb la dosis d’hidratació adequada, d’aquesta manera aconseguirem evitar un envelliment prematur, així com altres problemes derivats de l’exposició solar si no prenem les correctes precaucions. 

Temps de duració: 60’ 

Nº sessions: 1 sessió

PVP / sessió individual: € 

IMG_0280.jpg
IMG_0179.jpg

Nutrició, calmant

Tractament hidratant i molt calmant, que combina els 5 sentits amb l'eficàcia del tractament. Ideal per aconseguir una hidratació 24h i proporcionar llum a les pells sensibles, seques i molt seques.

Tant abans com després de prendre el sol, hem de tenir la pell amb la dosis d'hidratació adequada, d'aquesta manera aconseguirem evitar un envelliment prematur, així com altres problemes derivats de l'exposició solar si no prenem les correctes precaucions.


Temps de duració: 60'
Nº sessions: 1 sessió
PVP / sessió individual: €

Hialluprocollagene

Tracta arruga per arruga combinant l'àcid hialurònic d'un alt pes molecular i el col·lagen marí, amb els "Rollers Bossters", proporcionant així una eficàcia visible des de la primera sessió. Aconseguirem atenuar les línies d'expressió a l'instant, arrugues visiblement allisades i reomplertes.

Temps de duració: 75’ 

Nº sessions: 1 sessió

PVP / sessió individual: € 

IMG_6406.jpg
IMG_4862.jpg

Anti edat

L'envelliment fisiològic afecta a totes les estructures cutànies a causa de l'alteració hormonal. Amb l'edat la capa còrnia es desorganitza i els músculs facials perden elasticitat i la capacitat de mantenir la pell terça.

La combinació d'hormones naturals d'algues i extracte de "higuera egipcia", restableix íntegrament la força de contracció del fibroblast i les seves funcions de joventut inicials per tractar els signes més avançats de l'envelliment.


Temps de duració: 90'
Nº sessions: 1 sessió
PVP / sessió individual: €

bottom of page