Depilació láser
a Torroella de Montgrí

Al Centre D'estètica Theica a Torroella De Montgrí oferim múltiples serveis d'estètica, com ara la depilació làser. Som un centre de bellesa mèdic - estètic que porta més de set anys, i en el qual garantim la relaxació, la cura, el tracte de qualitat i una assistència el més propera possible gràcies a les nostres esteticistes, que procuren sempre oferir la millor atenció a la clientela.

Què fem

A Centre D'estètica Theica, comptem amb diversos tractaments que oferim a tots els nostres clients com, per exemple, Depilació Làser. Però no només. Pren bona nota de tots els serveis que et vam explicar a continuació perquè puguis triar el teu i reservar cita perquè et puguem atendre.

 • Depilació amb làser de Díode. 
 • Tractaments facials. 
 • Tractaments corporals. 
 • Hidromassatge.
 • Medicina Estètica
 • Pedicura.
 • Manicura.

Serveis Centre Theica

 Flash facial

Tractament facial de curta durada en cabina, ideal per a ocasions especials, on necessitem donar molta lluminositat a la cara, i preparar la pell, com pot ser abans d'un maquillatge, d'un sopar, d'un esdeveniment especial, etc.


Consta de diverses fases:

 • En la primera es realitza una exfoliació a tot el rostre i escot.
 • En la següent fase s'aplica una mascareta hidratant per dur a terme una profunda hidratació i aconseguir així una major durada de l'maquillatge, major lluminositat, arrugues menys marcades, etc.
 • Finalment es realitza un lleuger massatge per acabar de fer penetrar el producte aplicat i donar una major relaxació a la cara.

 Higiene facial

Una pell bonica, sana, lluminosa i hidratada, comença per una bona higiene facial. Per aconseguir un bon resultat en qualsevol tractament facial és molt important eliminar abans les impureses de la pell, fent una bona extracció i una bona exfoliació. A continuació, qualsevol tractament ja sigui estètic com a metge, sempre tindrà un millor resultat i de major durada.

 Hydralift Fx

És el programa de 28 dies de regeneració facial. L'equip combina l'extraordinària potència netejadora dels Hidropeeling amb àcids seqüencials:

 • Ácido salicílico: trata las hiperqueratosis, exceso de células muertas y regula la grasa.
 • Ácido mandélico: ilumina la piel con efecto antibacteriano.
 • Ácido hialurónico: especializado a hidratar en profundidad la piel y rellenar arrugas.

Combina también la microdermoabressió para acabar de producir una exfoliación más completa; y la mesoterapia virtual, encargada de hacer penetrar con profundidad los principios activos.

 Facial T-Shape

Con la plataforma multifuncional T-Shape trabajamos el rejuvenecimiento facial gracias los diferentes cabezales de succión, luz led dermoreparadora y radiofrecuencia en el mismo cabezal, alcanzando los diferentes resultados:

 • Reducción del doble mentón
 • Reducir arrugas.
 • Drenar todo el rostro, reduciendo así bolsas y ojeras.
 • Reafirmación y remodelación del óvalo facial.
 • Tonificación del tejido.

Tractaments corporals

 Nutrigen Diet - Perd pes amb el teu ADN (Novetat)

Estàs cansada de provar una dieta després d'una altra i no et funciona?

Són moltes les dietes que es troben al mercat, peró no totes són adequades per a tu, és per això que et presentem una nova tècnica per descobrir quins són els aliments que el teu cos tolera i quins no, i quin tipus de dieta és la que tu necessites.

Amb una prova d'ADN el que fem és descobrir quins són els aliments favorables per a tu, qualsevol pla alimentari és l'adequat i quins són els aliments que et afavoreixen a perdre pes fent així que no ho tornis a recuperar, ja que el teu ADN és el mateix des del dia en què naixem fins l'últim.

Amb NutrigenDiet podràs obtenir una dieta sana i completament personalitzada, basada en els teus gens, i et permetrà reduir 3,5 vegades més el pes que amb una dieta hipocalòrica estàndard.

 Remodeladors Corporal T-Shape (Novetat)

Amb Amb la plataforma multifuncional T-SHAPE treballem la remodelació de el cos. Amb l'ajuda dels diferents capçals, aconseguirem eliminar el

greix, drenar i alhora reafirmar el teixit.

 • Làser fred lipolític: reducció de volum corporal específicament en les zones tractades, combat la cel·lulitis i relaxa de musculatura.
 • Massatge subdèrmic: augmenta la circulació sanguínia local, estimula el drenatge limfàtic, i mobilitza el teixit gras. Es treballa simultàniament amb el làser lipolític, per drenar el qual el làser desfà.
 • Radiofreqüència: reafirma la pell, tensant així el teixit i aportant una creació de nou col·lagen de millor qualitat.

Amb la combinació de les tres tècniques, vam aconseguir donar una major efectivitat en el tractament, fent que la remodelació corporal sigui molt més efectiva i amb més durada.

 Tractaments d'algues

Les algues marines tenen múltiples propietats i beneficis que van, des de l'elevada concentració en vitamines, fins a la presència de proteïnes, fòsfor, calci, clorofil·la, iode i aminoàcids essencials. Pel seu contingut en polisacàrids, són grans bactericides, són diürètiques, eliminen les toxines del cos i ajuden en el tractament de l'hipotiroïdisme.

Combinats amb la nostra aparatologia, aconseguirem potenciar l'efecte buscat de reducció de volum, pèrdua de pes, etc.

 Exfolación corporal

El nostre tractament d'exfoliació corporal està enfocat a millorar la regeneració de la pell de el cos, millorant també la hidratació, la textura i la lluminositat.

Consta de diverses fases:

 • En la primera es realitza una exfoliació a tot el cos.
 • A continuació, amb l'aplicació d'una mascareta nutritiva i un embolcall amb tovalloles necesitantés, vam aconseguir obrir el porus fent així que es dugui a terme una hidratació molt profunda..
 • Finalment, es realitza un lleuger massatge amb oli hidratant per deixar la pell neta, hidratada i molt relaxada.

 Hidromassatge

Amb la nostra jacuzzi vam aconseguir relaxar des del primer moment, fent així que la teva experiència en el teu ritual de massatge sigui extraordinària!

 • Massatge de peus
 • Massatge d'esquena
 • Dutxa Vichy
 • Pluja relaxant
 • Plataforma vibratòria
 • Cromoterápia
 • Musicoterápia

 Massatge relaxant

El cos i la ment necessiten el seu temps de descans, i és per això que t'oferim un massatge suau, molt relaxant, indicat per aconseguir alliberar les tensions.

Lliscaments llargs i suaus recorren tot el cos, combinats amb l'aplicació d'olis essencials i amb delicades estirades, que ajuden a oblidar l'estrès ia incrementar la vitalitat de el cos, a el temps que ens transporten a un estat total de relaxació que tornarà harmonia perduda.

 Spa ritual

El ritual de massatge de Thalgo ens brinden l'oportunitat de viatjar amb els sentits. Des de la Polinèsia fins a l'Àrtic, passant per una exfoliació, un embolcall i un massatge d'allò més especial perquè gaudeixis a el màxim de gairebé dues hores de relax!

Medicina estètica

 Àcid hialurónic

L'àcid hialurònic s'ha convertit en una de les armes més efectives davant l'envelliment de la pell, ja que aconsegueix augmentar el volum i la hidratació de la pell, fent que aquesta llueixi molt més llisa i radien.


En medicina estètica, aquesta substància s'injecta en funció de les necessitats de cada pacient.. Les zones més comunes en les quals s'aplica són:

 • Contorn i comissura dels llavis.
 • Volum labial i facial (pòmuls).
 • Arrugues labials.
 • Forats nasogenians (línies d'expressió que van des dels dos costats del nas fins a la boca).
 • Arrugues perioculars externes (les famoses "potes de gall").

 Botox

El tractament de toxina botulínica, coneguda també com Botox, és una de les millors tècniques per rejovenir la pell de manera senzilla, ja que permet atenuar i eliminar les arrugues cutànies.

Aquesta toxina és una proteïna natural la que la seva propietat és la de tractar temporalment arrugues de la zona del front, enmig de les celles, i les famoses arrugues de el contorn dels ulls conegudes també com "potes de gall". Aconseguirem una relaxació muscular i les arrugues es suavitzen.


La durada de l'tractament és d'entre 4 a 6 mesos.

 Dermapen

El Dermapen és un dispositiu que consta d'un conjunt de micro agulles les que aconsegueixen estimular el col·lagen i alhora rejovenir i reafirmar la pell. D'aquesta manera ens ajuda a esborrar les arrugues i petites línies d'expressió del nostre rostre.


A més, és molt efectiu per reduir les estries més rebels, les cicatrius i les marques més profundes de l'acne..

 Fils tensors

La flacciditat facial és un dels problemes que més preocupa homes i dones, que busquen aconseguir un rostre ben definit i sense signes de el pas de el temps. Per donar aquest resultat, s'utilitzen els fils tensors. Dins dels fils en trobarem dos grups diferents:

 • Els mini fils inductors de col·agen
 • Els fils de tracció que, a més d'induir col·agen, recol·loquen els teixits que es van despenjant per efecte de la gravetat.

El material dels fils tensors es porta utilitzant com a material de sutura cardíaca des de fa molt de temps, pel que està provat que no produeix rebuig ni al·lèrgies a l'ésser antimicrobià i bio-absorbible. El material d'el fil és la Polidioxanona i es reabsorbeix als 6 mesos. No obstant això, l'efecte creat arran de la creació de nou teixit a força de col·lagen i fibroblasts pot durar entre 12 i 18 mesos.

 Hidratació facial amb vitamines

Per a la hidratació facial s'utilitza una combinació de vitamines, aminoàcids, sals minerals i àcid hialurònic específic per a la hidratació. L'àcid hialurònic és un material reabsorbible que atreu les molècules d'aigua afavorint una hidratació profunda. Les vitamines, minerals i aminoàcids permeten una teràpia antioxidant i antienvelliment.

 Tractament despigmentant - Taques

Les taques apareixen a la pell tant en homes com en dones en totes les edats. Són moltes les causes que provoquen la creació: cosmètics, mediació, sol, contaminació, etc. Aquestes taques les eliminarem de la pell a través d'un peeling químic específic encarregat de despigmentant. 

Les zones a tractar són diverses: cara, coll i escot, i també les mans.

 Peelings químics

Les peelings químics són tractaments d'exfoliació i tornen a la pell el color, la textura i el to perduts amb el pas el temps. Amb aquests peelings busquem la regeneració cel·lular de la pell per aconseguir una millora en el seu aspecte. 


A més, s'encarreguen també d'eliminar antigues marques superficials d'un antic acne.

 Contorn d'ulls - Bosses i ulleres

La zona de contorn dels ulls és molt fràgil i sensible, i sigui per raons genètiques o conseqüència de l'edat, poden perdre volum i veure enfonsades fent així que la mirada es vegi cansada o trist en forma de bossa


Amb el tractament d'eliminació de bosses aconseguiràs rejovenir el teu rostre de manera natural, i a el mateix temps, amb l'ajuda d'un producte específic per a despigmentant aquesta zona, podrem ajudar a atenuar la foscor de la porta mala sort.

 Hiperhidrosi axilar

És molt coneguda la incomoditat de patir un excés de sudoració, el que pot arribar a afectar psicològicament dins l'àmbit professional i personal. Es porta a terme un tractament mitjançant l'ús de toxina botulínica, coneguda també com Botox, per eliminar la sudoració excessiva. 


El seu tractament és fàcil i resolutiu, tractant així aixelles, palmells de les mans i plantes dels peus. Aquest tractament dóna un molt bon resultat i amb més durada en el temps.

 Mesoteràpia facial i corporal

La mesoteràpia és una tècnica estètica que es basa en l'aplicació de microinjeccions amb substàncies específiques per a l'eliminació de la cel·lulitis, greix localitzat, les arrugues i la flacciditat, i millorant també la qualitat i aspecte de la pell.

Els nostres serveis d'estètica

 Depilació làser

La depilació làser de díode és un tractament estètic i un dels mètodes més populars per reduir o eliminar el pèl de forma permanent. És la forma més eficient, còmoda, econòmica i ràpida per lluir una pell suau i sense pèl. 


La depilació làser de díode d'alta potència és l'últim en depilació làser i és amb la tecnologia en la qual treballem al nostre centre.


Es tracta d'un làser que permet obtenir la màxima eficàcia amb el mínim de sessions possibles, sent a més un equip en el qual podrem treballar sobre qualsevol tipus de pell i de pèl durant tot l'any.

 Tractaments de mans i peus

La importància d'una bona cura de mans i peus, es veu reflectida en la imatge que mostres davant la resta. És per això que nosaltres li donem molta importància! Des dels nostres inicis ens hem dedicat de manera molt explícita a cuidar-los de la millor manera. És per això que t'oferim un gran ventall de possibilitats de tractament per a la seva cura.´

 • Manicura i pedicura sense color
 • Manicura i pedicura amb esmalt
 • Manicura i pedicura semipermanent
 • Reconstrucció d'ungles amb gel

Qualsevol dels tractaments esmentats anteriorment, podem ser complementats amb exfoliació i un bany de parafina.

 Depilació amb cera

Tot i que en el nostre centre estem dedicats plenament a la depilació amb làser de Díode, comptem també amb el mètode tradicional de depilació:

 • Cera calenta.
 • Cera tébia.

Malgrat no tenir un resultat tan efectiu com amb la depilació làser, la cera ens permetrà tenir la pell neta i sense pèl durant unes setmanes. Aquest tractament és ideal per als mesos de més exposició a el sol, ja que tot i poder treballar les zones amb làser, és recomanable durant aquest període evitar-ho.


Per ressaltar la cara, a part de tenir una pell bonica i cuidada, et donem la possibilitat de:

 • Tint i permanent de pestanyes.
 • Extensió de pestanyes.
 • Tint de celles.
 • Microblanding i Micropigmentació.

Malgrat no tenir un resultat tan efectiu com amb la depilació làser, la cera ens permetrà tenir la pell neta i sense pèl durant unes setmanes. Aquest tractament és ideal per als mesos de més exposició a el sol, ja que tot i poder treballar les zones amb làser, és recomanable durant aquest període evitar-ho.

Som un centre d'estètica integral amb professionals al teu servei, t'assessorem i ajudem per aconseguir el nostre objectiu: crear bellesa. La nostra experiència i els nostres clients ens avalen. Vine a conèixer-nos. T'esperem!

¿Necessites una manicura o informació sobre un tractament corporal?
En Theica t'oferim els millors resultats. Truca'ns!

© 2020 CRISTINA Todos los derechos reservados
Producido por PA Digital