top of page

Tractaments facials

Tots els nostres tractaments són totalment personalitzats. Analitzem les necessitats de la teva pell i creem un tractament a mida.

IMG_6453.jpg

Sublim Theica Plus

Es combina la tecnologia Medestec juntament amb la tecnologia LPG i el tractament Excepció de Thalgo, per tal de tractar a parts iguals, la reafirmació del teixit i les arrugues. I, a més a més, hi afegim de la mà de Mesoestetic, un plus extra de regeneració gràcies als seus àcids i els seus principis actius treballats amb el Microneedling.


Tractament ideal per aquelles pells que amb el pas dels anys comencen a mostrar signes de l'edat més accentuats, falta de fermesa, lluminositat i arrugues més marcades. Tractament de 115' on el que més importa és cuidar de vosaltres, donar-vos el més gran benestar possible i mimar com mai la vostra pell.

Temps de duració: 120 min 

PVP / sessió individual: 195€ 

Nº sessions: 6 

PVP / programa: a consultar 

Pell renovada

A través del seu capçal específic per facial, tecnologia patentada per LPG, realitza un massatge estimulant amb micropulsacions el qual provoca que les cèl·lules de col·lagen i elastina, així com el mateix àcid hialurònic de la nostra pell, es recuperi de manera natural augmentant-ne la hidratació, atenuant les línies d'expressió, millorant la tonificació i reafirmació del teixit, i lluint molt més lluminosa.
Tractament ideal per a qualsevol tipus de pell i edat, inclús per embarassades.
Amb aquest tractament unifiquem el to de la pell, ajuda a tancar els porus i suavitzar les arrugues de la cara i del coll, amb un efecte de "pell nova".


Temps de duració: 75'
PVP / sessió individual: 130€
Nº sessions: 6
PVP / programa: a consultar

IMG_9011_edited_edited.png
IMG_9000.jpg

Lífting face

Es combina la tecnologia LPG juntament amb el tractament de Hyalluprocollagène de Thalgo, per tal de tractar a parts iguals, la hidratació del teixit i les arrugues de menys a més profundes. Tractament ideal per aquelles pells que es mostren desvitalitzades, deshidratades, amb poca lluminositat, les qual es presenten els primers signes de l'edat, siguin fines línies d'expressió o arrugues més pronunciades.


Temps de duració: 90'
PVP / sessió individual: 130€
Nº sessions: 6
PVP / programa: a consultar

LIFTING FACE

Despertar de la teva pell

Es combina la tecnologia LPG juntament amb el tractament de Biopeeling de Vitaliderma, peeling creat a base d'algues i plantes naturals per tal de tractar la regeneració del teixit, estimulació de les cèl·lules de col·lagen i elastina. Tractament ideal per a tot tipus de pells, fins i tot les més sensibles, aquelles pells que es mostren desvitalitzades, deshidratades, amb poca lluminositat, les quals presenten els primers signes de l'edat, siguin fines línies d'expressió o arrugues més pronunciades. Ajuda a tancar els porus, desintoxicar, corregir el desequilibri sebaci i tractar l'acne.


Temps de duració: entre 45'-75'
Nº sessions: 6
PVP / programa: a consultar

IMG_4850_edited.jpg
IMG_9033.jpg

Mirada i llavis

A través del seu capçal específic per facial, tecnologia patentada per LPG, realitza un massatge estimulant amb micropulsacions el qual provoca que les cèl·lules de col·lagen i elastina, així com el mateix àcid hialurònic de la nostra pell, es recuperi de manera natural augmentant-ne la hidratació, atenuant les línies d'expressió, millorant la tonificació i reafirmació del teixit, i lluint molt més lluminosa. En aquest tractament ens focalitzem en tractar el contorn dels ulls i dels llavis.
Tractament ideal per a qualsevol tipus de pell i edat, inclús per embarassades.


Temps de duració: 60'
PVP/ sessió individual: 60€
Nº sessions: 6
PVP / programa: a consultar

Coll i escot

A través del seu capçal específic per facial, tecnologia patentada per LPG, realitza un massatge estimulant amb micropulsacions el qual provoca que les cèl·lules de col·lagen i elastina, així com el mateix àcid hialurònic de la nostra pell, es recuperi de manera natural augmentant-ne la hidratació, atenuant les línies d'expressió, millorant la tonificació i reafirmació del teixit, i lluint molt més lluminosa. En aquest tractament ens focalitzem en tractar el coll i l'escot.
 

Tractament ideal per a qualsevol tipus de pell i edat, inclús per embarassades.


Temps de duració: entre 40'

PVP / sessió individual: 45€
Nº sessions: 6
PVP / programa: a consultar

IMG_4872.jpg
IMG_8997.jpg

Antiedat volumitzador, reafirmant i afinant

A través del seu capçal específic per facial, tecnologia patentada per LPG, realitza un massatge estimulant amb micropulsacions el qual provoca que les cèl·lules de col·lagen i elastina, així com el mateix àcid hialurònic de la nostra pell, es recuperi de manera natural augmentant-ne la hidratació, atenuant les línies d'expressió, millorant la tonificació i reafirmació del teixit, i lluint molt més lluminosa. En aquest tractament harmonitzem els volums facials, restaurem la densitat de la pell mentre reomplim arrugues i les tractem des de l'interior.
Tractament ideal per a qualsevol tipus de pell i edat, inclús per embarassades.


Temps de duració: 60''
PVP/ sessió individual: 75€
Nº sessions: 6
PVP / programa: a consultar

Age Lift

La sinergia entre l'àcid salicílic, àcid làctic i àcid cítric de Mesoestetic i els seus principis actius treballats amb Microneedling, combinats juntament amb l'aparatologia LPG o Medestec aconseguim harmonitzar els volums del rostre, tornar la densitat al teixit i reomplir des de l'interior les arrugues, tant petites com grans.


Temps de duració: entre 60'-75'
Nº sessions: 10
PVP / programa: a consultar

IMG_6444.jpg
IMG_6416.jpg

Pells radiants

Combinem la tecnologia Hydarlift per tal de realitzar una higiene facial molt profunda, juntament amb el tractament de Biopeeling de Vitaliderma, peeling creat a base d'algues i plantes naturals per tal de tractar la regeneració del teixit, estimulació de les cèl·lules de col·lagen i elastina, i igualar el to de la pell. Tractament ideal per a tot tipus de pells, fins i tot les més sensibles, aquelles pells que es mostren desvitalitzades, deshidratades, amb poca lluminositat, les quals presenten els primers signes de l'edat, siguin fines línies d'expressió o arrugues més pronunciades. Ajuda a tancar els porus, desintoxicar, corregir el desequilibri sebaci i tractar l'acne.

 

Temps de duració: entre 75'-120'

Nº sessions: 3

PVP / programa: a consultar

bottom of page